Фирмено парти и Team building
Парти агенция Аврора предлага цялостна организация на вашите фирмени партита, коктейли, откриване на нови обекти и магазини. Ние ви осигуряваме:
 • Коктейлни маси, столове, покривки, шатри, цялостен асортимент за реализация на партито на всяко място;
 • Кетъринг;
 • Занимателни танцови и артистични програми;
 • Професионално озвучаване, техника за караоке партита.
 • Видео оператор и фотограф, за да съхраните спомените.
 • Различни карнавални костюми за маскен или друг тематичен бал.
 • Организиране на различни игри, томболи и изненади за всички присъстващи.
 • Дискретно присъствие от наша страна и стил.

За вас остават:

 • Приятните мигове.
 • Красивите спомени и щур купон…

Team Building


 Тeam building е процес на изграждане на ефективно работещ екип, колектив, фокусиран върху ясни и постоянни цели. Фокусът на този вид мероприятия е вашите служители да бъдат поставени в неформална среда, да проявят своята креативност, таланти, лидерски качества и идеи. Ползите за вас, ръководители, са свързани с изграждане на ясна представа за личните качества и потребности на вашите служители, които остават скрити в ежедневната дейност. Това е ключова предпоставка за изграждане на сплотен и действен колектив, който с готовност и инициатива да посреща предизвикателствата, максимално покриване между лични и фирмени цели в работната среда.

 За правилното избиране на team building, съобразен с дейността и естеството на работа във вашата фирма, ще получите професионалните ни съвети, организация и ефективно изпълнение на предварително заложените цели за конкретното мероприятие. Нашият екип се състои от високо квалифицирани специалисти, като включва Доктор по икономика със специалност „Управление на човешките ресусри“ (завършена докторантура в УНСС, гр.София), професионален психолог (специалист по обща и клинична психология), Магистър със специалност „Управление на човешките ресурси“, аниматори, икономисти, преподаватели от водещи университети в България (УХТ, УНСС, ПУ и др).

 Процесът на изготвяне на team building програма преминава през следните етапи:

 1. Определяне на целите и резултатите, които ръководителите желаят да получат след мероприятието – изграждане на сплотени екипи, кариерно развитие и заемане на вакантни длъжности, изява на служителите в неформална среда, открояване на лидери и др.
 2. Изготвяне на психологически профил на персонала от наш специалист психолог.
 3. Креативни идеи за провеждане на мероприятието – мястото ще бъде определено след изграждане на профила на персонала и определяне на времето за мероприятието. Ние работим с хотели в цяла България, като ще осигурим транспортиране, настаняване и изхранване на служителите.
 4. Избор на конкретна тема на team building – има много възможности в съответствие с предварително поставените цели – изнесено обучение, тренинг, семинар, креативни игри, екстремни спортове – рафтинг, бънджи скокове, планинско катерене, екскурзоводи и други
 5. Професионално съдействие през цялото мероприятие от подготвени специалисти в различни области, т.е. екипът на агенция Аврора. Постигане на поставените цели, а именно преодоляване на отрицателната енергия, умората от ежедневието и стреса, сплотяване на екипите, получаване на един „чисто нов“ колектив.

Прочети повече

Промоции / Семплинги

 „Агенция Аврора“ ЕООД се занимава с организация и провеждане на промоции, дегустации, рекламни кампании, раздаване на брошури и флаери, презентации, семинари. Изградили сме екипи от млади, комуникативни и добре изглеждащи промотъри и имаме голям опит в провеждането на подобни кампании.

 Разполагаме с разнообразна транспортна техника – фирмени бусове, коли, камион. Промо екипите на агенция Аврора работят в цялата страна.

 За успешното провеждане на вашата рекламна кампания ще се изгради визия на промоцията спрямо вашите фирмени цели, като ние ще осигурим необходимите рекламни материали – щендери, тестери, флаери, униформи за промотърите. Ще се съобразим с вида и характера на вашите продукти, както и с всички маркетингови стратегии за налагане на пазара.

През годините сме реализирали промоции на много различни марки, в т.ч. L’oreal, Daucy, Pernod Ricard, Bulgartabac, Bingo automat, Zagorka, Stella Artois, Canon-принтери, MM, Soft Stock, различни марки парфюми, Vichy, Баумакс, Пикадили, Microsoft-Windows 7, Lipton и много други. Успешно си сътрудничим с водещи рекламни агенции в страната

 

Прочети повече

Нека плануваме вашето събитие заедно