Фирмено парти и Team building
Парти агенция Аврора предлага цялостна организация на вашите фирмени партита, коктейли, откриване на нови обекти и магазини. Ние ви осигуряваме:
  • Коктейлни маси, столове, покривки, шатри, цялостен асортимент за реализация на партито на всяко място;
  • Кетъринг;
  • Занимателни танцови и артистични програми;
  • Професионално озвучаване, техника за караоке партита.
  • Видео оператор и фотограф, за да съхраните спомените.
  • Различни карнавални костюми за маскен или друг тематичен бал.
  • Организиране на различни игри, томболи и изненади за всички присъстващи.
  • Дискретно присъствие от наша страна и стил.

За вас остават:

  • Приятните мигове.
  • Красивите спомени и щур купон…

Team Building


  Тeam building е процес на изграждане на ефективно работещ екип, колектив, фокусиран върху ясни и постоянни цели. Фокусът на този вид мероприятия е вашите служители да бъдат поставени в неформална среда, да проявят своята креативност, таланти, лидерски качества и идеи. Ползите за вас, ръководители, са свързани с изграждане на ясна представа за личните качества и потребности на вашите служители, които остават скрити в ежедневната дейност. Това е ключова предпоставка за изграждане на сплотен и действен колектив, който с готовност и инициатива да посреща предизвикателствата, максимално покриване между лични и фирмени цели в работната среда.

  За правилното избиране на team building, съобразен с дейността и естеството на работа във вашата фирма, ще получите професионалните ни съвети, организация и ефективно изпълнение на предварително заложените цели за конкретното мероприятие. Нашият екип се състои от високо квалифицирани специалисти, като включва Доктор по икономика със специалност „Управление на човешките ресусри“ (завършена докторантура в УНСС, гр.София), професионален психолог (специалист по обща и клинична психология), Магистър със специалност „Управление на човешките ресурси“, аниматори, икономисти, преподаватели от водещи университети в България (УХТ, УНСС, ПУ и др).

Прочети повече

Промоции / Семплинги

    „Агенция Аврора“ ЕООД се занимава с организация и провеждане на промоции, дегустации, рекламни кампании, раздаване на брошури и флаери, презентации, семинари. Изградили сме екипи от млади, комуникативни и добре изглеждащи промотъри и имаме голям опит в провеждането на подобни кампании.

     Разполагаме с разнообразна транспортна техника – фирмени бусове, коли, камион. Промо екипите на агенция Аврора работят в цялата страна.

Прочети повече

Нека плануваме вашето събитие заедно