Сватбена организация

  Организацията и провеждането на специално събитие изисква много усърдие, идеи и разбира се – опит и качество на реализация. Все повече с годините се убеждаваме, че клиентите стават много по-смели в желанията и представата си за тяхното тържество, като се стремят да бъдат различни и нестандартни. Нашата цел е да „видим“ през вашите очи и да направим вашия специален ден истински и уникален. Ние създаваме сватбено тържество, което отразява вашия личен стил, благодарение на нашия широк асортимент от услуги, материали за декорация, различни артикули. Гордеем се с това, че сме креативен екип от творци, като всеки допринася със своя опит, качества, умения, знания и компетентности да предложи най-подходящото решение за вашата сватба.

  Реализацията на сватбеното тържество преминава през много съществени етапи, в които ние като ваш сватбен консултант, ще бъдем неотлъчно до вас. Цялостната подготовка на сватбата се извършва спрямо вашия вкус, предпочитания и виждания за сватбения ви ден.

1. От къде да започнем …

  Заедно ще изберем мястото, където да кажете голямото „ДА“, да размените брачни клетви, бракът ви да е законен и благословен. Следва избор на ресторант за вашето сватбено тържество. Изборът ще се съгласува на база броя на гостите, темата на сватбата, на открито или закрито ще бъде и други важни детайли, които се уточняват по време на самата подготовка. Следва изготвяне на сватбения бюджет. Това е от съществено значение, защото, когато нещата се планират предварително, парите се харчат по-разумно и е възможно закупуването на повече неща. Така с по-малък бюджет на практика се получава стилна и интересна сватба.

Агенция Аврора е организирала мероприятия на множество локации. Разгледайте примерни варианти, от които може да си представите визия на вашето тържество!

2. Сформиране на екип

  Агенция Аврора предлага професионален екип от сватбен координатор, фотограф, видео оператор, оркестър, DJ, танцов ансамбъл, ритуални танци, шофьор на сватбената кола и други.

3. Приказна украса

  Украсата може да бъде изпълнена от естествени, изкуствени цветя, балони, различни платове, воали, свещи, светлинки и други. Те ще се подберат спрямо темата и цвета на сватбата, интериора в ресторанта, предпочитанията на младоженците. Формите, които могат да постигнат нашите аранжори, са много разнообразни – арки, сърца, нестандартни решения за декорация на колони в залата, различни стойки за икебаните, свещници, пеперуди, различни камъчета и много други. Можем свободно да фантазираме, защото и най-смелите и уникални желания са напълно изпълними. За повече информация посетете нашата Галерия.

4. Изработване на сватбени аксесоари

  Агенция Аврора ви предлага ръчна изработка на различни сватбени аксесоари, които ще бъдат измислени и осъществени специално за вас. Това включва покани, кошнички на шаферките, шампанско и чаши за граждански брак, уникални подаръци за вашите гости, ръчно украсени свещи, книга за пожелания, кутия за финансови подаръци и други. Всички сватбени аксесоари ще бъдат в унисон с темата на сватбата, което допринася за постигане на индивидуален стил на всяко тържество.

5. Сценарий на сватбения ден, меню в ресторанта, посрещане и настаняване на гостите

  За постигане на по-добра организация на дългоочаквания ден и оптимално използване на времето е необходимо да се изготви сценарий и вашият сватбен агент (координатор в деня на сватбата) да следи за спазването и изпълнението на всички желани моменти. Знайте, че в този ден времето лети, и за вас, скъпи младоженци, е най-важно да сте спокойни, да се радвате на щастието си, а организационните въпроси да оставите на нас.

6. Избор на сватбена торта, сладки, пиле и торта за кумовете

  Предлагаме много варианти, каталози и модели, от които да подберем всяко нещо според вашия вкус и предпочитания.

7. Предпочитания за автомобил, пироефекти, фойерверки и заря, гълъби и други изненади

8. Организиране на ергенско и моминско парти

  Ние ще организираме вашето ергенско/моминско тържество, на което ще съберем най-близките ви приятели, ще се погрижим да има много изненади и хубави моменти. В този ден вие символично се разделяте с досегашния си начин на живот и навлизате в един нов свят.

9. Резервация и планиране на сватбено пътешествие

  Партньори на агенция Аврора са доказани туроператорски фирми, като осигуряваме на нашите клиенти разнообразни пътувания, вълнуващи дестинации, круизи и други интересни варианти за меден месец.

  Всичките услуги, които предлагаме, са под ръководството на сериозни професионалисти, като гарантираме, че вашата сватба ще остане един незабравим спомен и дълго ще се говори с възхищение за нея от вашите близки и приятели. По желание предлагаме и медийно отразяване на събитието с присъствието на журналисти от различни медии. Целта е вашата сватба да е единствена, различна и интересна от гледна точка на идеи. И най-малките детайли ще бъдат изпипани до съвършенство.

Нека плануваме вашето събитие заедно!