Кръщене

  Кръщението е едно от най-святите тайнства в Православната църква и се възприема като духовно прераждане. Екипът на агенция Аврора ще направи този ден вълшебен, като организираме празника така, че да бъде тържествен и вълнуващ за вас и вашите гости. Ние изграждаме цялостна концепция за тържеството, която включва:

     1. Заедно ще изберем църквата и ще запазим дата и час за кръщението.

     2. Ще подготвим и украсим всички необходими аксесоари за ритуала – покани, ритуални свещи за кръщенка, шишенце с елей, украсен сапун, кутийка за косичка, голяма и малка хавлиена кърпа с бродирано име на кръщелника, питка и бурканче с мед, книга за пожелания, подаръци за спомен на гостите.

     3. Украса на църквата – украсата може да включва арка, стойки с цветя, украса на столовете с калъф и панделка, украса на купела и много други.

    4. Почерпка за гостите – след ритуала предлагаме разнообразие от сладки изкушения, с които да почерпите всички присъстващи за здравето на детето.

     5. Видео и фото заснемане на кръщенето

     6. Избор на подходящ ресторант според визия на тържеството, брой гости, бюджет

     7. Украса в ресторанта – балони, калъфи и панделки за стол, покривки и ленти за маса, цветя, салфетки и много други

     8. Торта за кръщене и кенди маса за снимки с гостите

Насладете се на това свето тайство, като се доверите на агенция Аврора!

Бебешко парти – Baby shower

     Бебешкото парти се прави по случай раждането на бебето, но фактически празникът е за майката. Агенция Аврора заедно с приятелките на бъдещата майка организират разкошно парти, с което да я зарадват, да ѝ поднесат подаръци за бебето, да споделят съвети и да заявят подкрепата си в това ново приключение за нея.

     Според пола на бебето и интересите на майката се измисля тема с любим приказен герой и всичко се подчинява на тази тема – декорацията, подаръците, трапезата, облеклото, изненадите и т.н.

В декорацията на бебешко парти преобладават весели, бебешки пастелни цветове с малко ярки акценти. Празничност и разкош носят разноцветни балони, флагчета, ефирна украса от хартиени цветя и други. „Черешката на тортата“ на бебешкото парти е тортата от памперси.

Прочети повече

Нека плануваме вашето събитие заедно