Кръщене

 Кръщението е едно от най-святите тайнства в Православната църква и се възприема като духовно прераждане. Екипът на агенция Аврора ще направи този ден вълшебен, като организираме празника така, че да бъде тържествен и вълнуващ за вас и вашите гости. Ние изграждаме цялостна концепция за тържеството, която включва:

 1. Заедно ще изберем църквата и ще запазим дата и час за кръщението.

 2. Ще подготвим и украсим всички необходими аксесоари за ритуала – покани, ритуални свещи за кръщенка, шишенце с елей, украсен сапун, кутийка за косичка, голяма и малка хавлиена кърпа с бродирано име на кръщелника, питка и бурканче с мед, книга за пожелания, подаръци за спомен на гостите.

 3. Украса на църквата – украсата може да включва арка, стойки с цветя, украса на столовете с калъф и панделка, украса на купела и много други.

 4. Почерпка за гостите – след ритуала предлагаме разнообразие от сладки изкушения, с които да почерпите всички присъстващи за здравето на детето.

 5. Видео и фото заснемане на кръщенето

 6. Избор на подходящ ресторант според визия на тържеството, брой гости, бюджет

 7. Украса в ресторанта – балони, калъфи и панделки за стол, покривки и ленти за маса, цветя, салфетки и много други

 8. Торта за кръщене и кенди маса за снимки с гостите

Насладете се на това свето тайство, като се доверите на агенция Аврора!

Бебешко парти – Baby shower

 Бебешкото парти се прави по случай раждането на бебето, но фактически празникът е за майката. Агенция Аврора заедно с приятелките на бъдещата майка организират разкошно парти, с което да я зарадват, да ѝ поднесат подаръци за бебето, да споделят съвети и да заявят подкрепата си в това ново приключение за нея.

 Според пола на бебето и интересите на майката се измисля тема с любим приказен герой и всичко се подчинява на тази тема – декорацията, подаръците, трапезата, облеклото, изненадите и т.н.

В декорацията на бебешко парти преобладават весели, бебешки пастелни цветове с малко ярки акценти. Празничност и разкош носят разноцветни балони, флагчета, ефирна украса от хартиени цветя и други. „Черешката на тортата“ на бебешкото парти е тортата от памперси.

Подаръците са полезни вещи за бебето, които все още майката не е купила, като най-лесно за гостите е майката да направи предварителен списък от необходимите вещи. Голямо улеснение е да се подаряват ваучери за бебешки магазини и услуги. Подаръците са красиво и тематично декорирани.

Храните и напитките за бебешкото парти са сладки. Това е, за да бъде настроението на партито сладко и празнично. Подходящи са всякакъв вид дребни сладки, кексчета, бонбони и други разкошни и богато декорирани по темата лакомства. Напитките може да са натурални сокове, коктейли, безалкохолни напитки, чай и минерална вода.

Музикалното оформление на тържеството е подходящо да бъде от детски песнички. Предизвикателство към гостите е всеки да си приготви предварително написан текст на песен, който да подари на майката, а на партито да изпее песента.

Майката на бебето е в центъра на събитието, тя е кралицата на партито. Тя не трябва да се грижи за нищо в този момент. Цялото парти е, за да се почувства специална и щастлива. Да знае, че е обградена от приятелки, които ще я подкрепят в майчинството ѝ.

Най-близките ѝ приятелки в акт на твърда подкрепа могат да ѝ поднесат „ваучер“ с телефонния си номер и надпис “Звъни ми по всяко време!“. Или пък друг с „Един ден на твое разположение!“ и др. Не забравяйте да направите красиви снимки от бебешкото парти! Това първо парти за бебето, то няма да помни, но може да му се порадва един ден, като види снимките.

Специалните празници, тези които са веднъж в живота, са за това – за да заредят с позитивна енергия и да носят радост дълго време и винаги, когато човек си спомни за тях.

Щастливо бебешко парти!

Прочети повече

Нека плануваме вашето събитие заедно