Услуги за мероприятия

Сватбена организация

Реализацията на сватбеното тържество преминава през много съществени етапи, в които ние като ваш сватбен консултант, ще бъдем неотлъчно до вас. Цялостната подготовка на сватбата се извършва спрямо вашия вкус, предпочитания и виждания за сватбения ви ден.

Рождени дни, юбилеи, тържества

За организирането на детски рождени дни и тържества Парти агенция Аврора ще се погрижи за всеки един детайл. 

 Избор на място, декорация и украса, персонал, аниматори, кетъринг, транспорт и всичко останало, от което имате нужда

Кръщене

Кръщението е едно от най-святите тайнства в Православната църква и се възприема като духовно прераждане. Екипът на агенция Аврора ще направи този ден вълшебен, като организираме празника така, че да бъде тържествен и вълнуващ за вас и вашите гости.

Украса под наем

Реализацията  на всяко тържество изисква усърдие, внимание и наличие на множество идеи.

Колективът на Сватбена и парти агенция АВРОРА ви предлага цялостно решение и различни предложения за украса и оборудване под наем

Оборудване под наем

Аврора Рентал предлага пълен асортимент от оборудване под наем за вашето тържество – шатри, маси, столове, осветление, чинии, чаши, прибори, техника и други. При нас ще намерите огромен списък от артикули за украса, в т.ч. калъфи за стол, панделки, покривки, ленти за маса, поставки за цветя, свещници, арки и много други.

Фирмено парти и Team building

Парти агенция „АВРОРА“ предлага цялостна организация на вашите фирмени партита, коктейли, откриване на нови обекти и магазини.

Нека плануваме вашето събитие заедно