За нас

В организирането на всяко събитие влагаме цялото си сърце, професионализъм и знания, за да останат доволни нашите клиенти.

Екипът на агенция АВРОРА включва високо квалифицирани и мотивирани служители, като всеки се стреми към съвършенство в своята работа.

  Здравейте, казвам се Мина Ангелова и съм управител на агенция Аврора. Занимавам се с планиране и организация на мероприятия повече от 12 години, като аз се грижа за подготовката и качественото провеждане на всяко важно за вас събитие. Завършила съм висшите си образования като Бакалавър със специалност „Индустриален мениджмънт“ и Магистър по „Икономика на индустрията“. Дипломирах се като Доктор по икономика със специалност „Управление на човешките ресурси“ в УНСС, гр. София. Моята цел е вие да останете доволни, събитието да бъде приказен ден от вашия живот, да се радвате на прекрасни спомени. Влагам огромно старание, натрупан опит и професионални знания в работата си, за да може Вие, моите клиенти, да усетите цялата палитра от приятни емоции на вашето специално тържество.

Мога да формулирам визията на моята фирма с 3 думи – радост, свобода, хармония!

  Здравейте, казвам се Йордан Ангелов и съм ръководител на отдел „Оборудване под наем и технически средства“. Завършил съм висшите си образования като Бакалавър със специалност „Финанси“, Магистър по „Счетоводство и одит в публичния сектор“, Магистър по „Управление на човешките ресурси“. Нашият екип осигурява всичко необходимо за вашето тържество – монтаж на маси, шатри, столове, допълнително осветление на мястото (външно и вътрешно), дансинг, цветни прожектори, пиро ефекти, нестандартни монтажи и други.

  Основен приоритет в нашата работа са качеството на изпълнение, сигурността и прецизността при монтажа на артикулите! Доверете се на нас за вашите уникални идеи и проекти!

  Организацията и провеждането на специално събитие изисква много усърдие, идеи и разбира се – опит и качество на реализация. Все повече с годините се убеждаваме, че клиентите стават много по-смели в желанията и представата си за тяхното тържество, като се стремят да бъдат различни и нестандартни. Нашата цел е да „видим“ през вашите очи и да направим вашия специален ден истински и уникален. Ние създаваме сватбено тържество, което отразява вашия личен стил, благодарение на нашия широк асортимент от услуги, материали за декорация, различни артикули. Гордеем се с това, че сме креативен екип от творци, като всеки допринася със своя опит, качества, умения, знания и компетентности да предложи най-подходящото решение за вашата сватба.

Екипът на сватбена и парти агенция Аврора се усъвършенства

благодарение на Вас и за Вас!

Отдел Декорация

  Ръководител на отдела е Мина Ангелова. Вече над 12 години тя се е утвърдила като качествен специалист и стилист, с когото изграждате визия и тема на мероприятието. В отдела са включени аранжор, флорист, декоратор, специалисти от различни области. Нашият екип изработва по индивидуален проект украсата, аранжировки с цветя, монтаж на калъфи за столове, панделки, воали, аксесоари и много други артикули, които са част от визията на тържеството. Разполагаме с огромен асортимент, който да отговори и на най-смелите желания. 

Фото и Видео заснемане

  В агенция Аврора работят квалифицирани фотографи и видео оператори с образование синематография, режисура, 3D анимация. Екипът включва млади и високо мотивирани специалисти, които постоянно надграждат идеите си, развиват се и предлагат на клиентите иновативен краен продукт. Натрупаният опит и множеството доволни клиенти са гаранция за качественото заснемане на всяко мероприятие!

Озвучаване и ефектно осветление

  Ръководител на екипа е диджей Чочо Котов, като той и неговите асистенти се грижат за музикалното озвучаване на мероприятия вече над 25 години. Работят с професионална апаратура на водещи марки в бранша (Pioneer DJ, Pioneer Pro Audio RCF Electro Voice Native Instruments).

  Стилът музика за вашето тържество избирате вие, екипът изпълнява всички ваши желания.

Отдел Производство на аксесоари

  Агенция Аврора предлага ръчно изработени покани, декорация на шампанско и гравиране на чаши, кошнички, късметчета, бутониери, гривни, възглавнички и поставки за халки и много други. Ние се придържаме към стила на вашето тържество и правим комплектите в унисон с цвят, тема и вид на мероприятието. Предлагаме повече от 300 модела декорации на цялостни комплекти аксесоари за сватба, кръщене, парти, рожден ден. Нашият екип включва професионален карвинг декоратор, който прави уникални артикули от плодове и зеленчуци (виж в галерията Кетъринг). За декорацията използваме различни арт техники – декупаж, влагане на естествени материали, сухи материали, рисуване, оцветяване на стъкло, дърво, метал и много други.

Разгледайте малка част от аксесоарите за сватба, които сме изработвали.

Благодарим на нашите клиенти за доверието! Ние растем и се развиваме заради вас и вашето специално събитие!

Нека плануваме вашето събитие заедно