Avrora Agency
НачалоЗа насСватбеният денУслугиГалерияКонтакти

Парти агенция „АВРОРА”  предлага цялостна организация на вашите фирмени партита, коктейли, откриване на нови обекти и магазини. Ние ви осигуряваме:

 1. Предлагаме собствен кетъринг
 2. Занимателни танцови и артистични програми
 3. Маси, столове, покривки, шатри, цялостен асортимент за реализация на партито на всяко място.
 4. Професионално озвучаване, техника за караоке партита.
 5. Видео оператор и фотограф , за да съхраните спомените.
 6. Различни ансамбли, балети, аниматори за прекрасното ви настроение.
 7. Саксийни растения за атмосфера, изкуствено озеленяване на мястото.
 8. Различни карнавални костюми за маскен или друг тематичен бал.
 9. Организиране на различни игри, томболи и изненади за всички присъстващи.
 10. Дискретно присъствие от наша страна и стил 

За вас остават:

 1. Приятните мигове.
 2. Красивите спомени и щур купон...

 


Team Building

Тeam building  е процес на изграждане на ефективно работещ екип, колектив, фокусиран върху ясни и постоянни цели. Целта на този вид мероприятия е вашите служители да бъдат поставени в неформална среда, да проявят своята креативност, таланти, лидерски качества и идеи. Ползите за вас ръководители, са свързани с изграждане на ясна представа за личните качества и потребности на вашите служители, които остават скрити в ежедневната дейност. Това е ключова предпоставка за изграждане на сплотен и действен колектив, който с готовност и инициатива да посреща предизвикателствата, максимално покриване между лични и фирмени цели в работната среда.

 За правилното избиране на  team building, съобразен с дейността и естеството на работа във вашата фирма, ще получите професионалните ни съвети, организация и ефективно изпълнение на предварително заложените цели за конкретното мероприятие. Нашият екип се състои от професионален психолог/специалист по обща и клинична психология/, доктор по Човешки ресурси /завършена докторантура в УНСС, гр.София/, аниматори, икономисти, преподаватели от водещи университети в България (УХТ, УНСС, ПУ и др). Процесът на изготвяне на team building  програма преминава през следните етапи:

 1. Определяне на целите и резултатите, които ръководителите желаят да получат след мероприятието - изграждане на сплотени екипи, кариерно развитие и заемане на вакантни длъжности, изява на служителите в неформална среда, открояване на лидери и др.
 2. Изготвяне на психологически профил на персонала от наш специалист психолог.
 3. Креативни идеи за провеждане на мероприятието -  мястото ще бъде определено след изготвяне на профила на персонала и определяне на времето за мероприятието. Ние работим с хотели в цяла България, като ще осигурим транспортирането, настаняване и изхранване на служителите.
 4. Избор на конкретна тема на team building - има много възможности в съответствие с предварително поставените цели - изнесено обучение, тренинг, семинар, креативни игри, екстремни спортове – рафтинг, бънджи скокове, планинско катерене, екскурзоводи и други 
 5. Професионално съдействие през цялото мероприятие от подготвени специалисти в различни области, т.е. екипът на Агенция „АВРОРА”. Постигане на поставените цели, а именно преодоляване на отрицателната енергия, умората от ежедневието и стреса, сплотяване на екипите, получаване на един „чисто нов” колектив.

ПРОМОЦИИ / СЕМПЛИНГИ

 

„Агенция Аврора” ЕООД се занимава с организация  и провеждане на ПРОМОЦИИ, ДЕГУСТАЦИИ, РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ, РАЗДАВАНЕ НА БРОШУРИ И ФЛАЕРИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ, СЕМИНАРИ , ТОМБОЛИ. Изградили сме екипи от млади, комуникативни и добре изглеждащи промотъри и  имаме голям опит в провеждането на подобни кампании.
Наши клиенти през годините са: L’oreal, Daucy, Pernod Ricard, Bulgartabac, Bingo automat, Zagorka, Stella Artois, Canon-принтери, MM, Soft Stock, различни марки парфюми, Vichy, Баумакс, Пикадили, Microsoft-Windows 7, Lipton и много други.
Разполагаме с разнообразна транспортна техника-фирмени бусове, коли, камион. Промо екипите на „Агенция Аврора” работят в цялата страна.
За успешното провеждане на вашата рекламна кампания ще се изгради визия на промоцията спрямо вашите фирмени цели, като ние ще  осигурим необходимите рекламни материали - щендери, тестери, флаери, униформи за промотърите. Ще се съобразим с вида и характера на вашите продукти, както и с всички маркетингови стратегии за налагане на пазара.

 

 
Фирмено парти
За сватбата
Рождени дни и тържества
Украса под наем