Avrora Agency
НачалоЗа насСватбеният денУслугиГалерияКонтакти
За сватбата
Реализацията на сватбеното тържество преминава през много съществени етапи, в които ние като ваш сватбен консултант, ще бъдем неотлъчно до вас. Цялостната подготовка на сватбата се извършва спрямо вашия вкус, предпочитания и виждания за сватбения ви ден.

1. От къде да започнем...
С вас заедно ще изберем мястото, където да кажете своето “да”, да размените брачни клетви, бракът ви да е законен и благословен. Следва избор на ресторант за вашето сватбено тържество. Изборът ще се съгласува на база броя на гостите, темата на сватбата, на открито или закрито ще бъде и други важни детайли, които се уточняват по време на самата подготовка. Следва изготвяне на сватбения бюджет. Това е от съществено значение, защото, когато нещата се планират предварително, парите се харчат по-разумно и е възможно закупуването на повече неща. Така с по-малък бюджет на практика се получава стилна и интересна сватба.

2. Сформиране на екип - осигуряване на координатор, фотограф, видео оператор, оркестър, DJ, танцов ансамбъл, ритуални танци, шофьор на сватбената кола и други.

3. Приказна украса
Украсата може да бъде изпълнена от естествени, изкуствени цветя, балони, различни платове, воали, свещи, светлинки и други. Те ще се подберат спрямо темата и цвета на сватбата, интериора в ресторанта, предпочитания на младоженците. Формите, които могат да постигнат нашите аранжори, са много разнообразни - арки, сърца, нестандартни решения за декорация на колони в залата, различни стойки за икебаните, свещници, пеперуди, различни камъчета и много други. Можем свободно да фантазираме, защото и най-смелите и уникални желания са напълно изпълними.

4. Изработване на сватбени аксесоари
Агенция „Аврора”  ви предлага ръчна изработка на различни сватбени аксесоари, които ще бъдат измислени и осъществени специално за вас. Това включва покани, кошнички на шаферките, шампанско и чаши за граждански брак, уникални подаръци за вашите гости, ръчно украсени свещи, книга за пожелания, кутия за финансови подаръци и други. Всички сватбени аксесоари ще бъдат в унисон с  темата на сватбата, което допринася за постигане на индивидуален стил.

5. Сценарий на сватбения ден, меню в ресторанта, посрещане и настаняване на гостите
За постигане на по-добра организация на дългоочаквания ден и оптимално използване на  времето е необходимо да се изготви сценарий и вашият сватбен агент/координатор в деня на сватбата/ да следи за спазването и изпълнението на всички желани моменти. Знайте ,че в този ден времето лети и за вас ,скъпи младоженци, е най-важно да сте спокойни, да се радвате на щастието си, а организационните въпроси да оставите на нас.

6. Избор на сватбена торта, сладки, пиле и торта за кумовете

7. Предпочитания за автомобил, пироефекти, фойерверки и заря, гълъби и други изненади

8. Организиране на ергенско и моминско парти
Ние ще организираме вашето ергенско(моминско) тържество, на което ще съберем най-близките ви приятели, ще се погрижим да има много изненади и хубави моменти. В този ден вие символично се разделяте с досегашния си начин на живот и навлизате в един нов свят .

9. Резервация и планиране на сватбено пътешествие
Наши партньори са големи туроператорски фирми, като осигуряваме на нашите клиенти разнообразни пътувания, вълнуващи дестинации, круизи и други на достъпни цени.

Всичките услуги, които предлагаме, са под ръководството на сериозни професионалисти, като гарантираме, че вашата сватба ще остане един незабравим спомен и дълго ще се говори с възхищение за нея от вашите близки и приятели. По желание предлагаме и медийно отразяване на събитието с присъствието на журналисти от различни медии. Целта е вашата сватба да е единствена, различна и интересна от гледна точка на идеи. И най-малките детайли ще бъдат изпипани до съвършенство.
 
Фирмено парти
За сватбата
Рождени дни и тържества
Украса под наем