Avrora Agency
НачалоЗа насСватбеният денУслугиГалерияКонтакти
Рождени дни, юбилеи, тържества

За организирането на детски рождени дни и тържества Парти агенция Аврора ви предлага :

 • Подходящо място и стил на партито спрямо възрастта и увлеченията на вашето дете.
 • Осигуряваме цялостно декориране и украса, торта, сладки, кетъринг.
 • Сценарий на тържеството с провеждането на много игри за децата, присъствието на клоуни, фокусник, Дядо Коледа и Снежанка, джуджета и аниматори.
 • Провеждане на тържество на открито - на поляна, в гората, пикник - разполагаме с шатри, маси, столове, колела под наем.
 • Предлагаме осигурен транспорт за всички деца с наш автобус.

 

Този ден ще остане незабравим за вашето дете и неговите приятели!

При организиране на рожден ден или юбилей за вас или ваш близък ние ви предлагаме:

 

 • Избор на подходящо място за провеждане на тържеството - в ресторант, в двора на вашата къща, в гората....
 • Осигуряване на шатри, маси, столове, осветление
 • Украса на мястото 
 • Кетъринг - предлагаме различни менюта; торта
 • Персонал - сервитьори, готвачи, хостеси
 • Аниматори
 • Танцови програми - много варианти, като може да гледате видео в офиса на агенцията на всяка отделна хореография
 • Заря, запалими фенери на желанията, конфети 
 • Фонтан с шоколад и плодове на шишчета - красиво оформен карвинг
 • Изненади за вашите специални гости

Доверете се на нашия опит и направете вашето тържество уникално и незабравимо!

 Бебешко парти – Baby shower

Бебешкото парти се прави по случай раждането на бебето, но фактически празникът е за майката. Приятелките на бъдещата майка организират разкошно парти, с което да я зарадват, да ѝ поднесат подаръци за бебето, да споделят съвети и да заявят подкрепата си в това ново приключение за нея. Обикновено, за да е по-забавно, се избира тема на бебешкото парти. Според пола на бебето и интересите на майката се измисля тема с любим приказен герой и всичко се подчинява на тази тема – декорацията, подаръците, трапезата, облеклото, изненадите и т.н.

В декорацията на бебешко парти преобладават весели, бебешки пастелни цветове с малко ярки акценти. Празничност и разкош носят разноцветни балони, флагчета, ефирна украса от хартиени цветя, както и специфичните за темата животни.

Подаръците са полезни вещи за бебето, които все още майката не е купила, като най-лесно за гостите е майката да направи предварителен списък от необходимите вещи. В момента е модерно да се подаряват и ваучери за бебешки магазини и услуги. Подаръците са красиво и тематично декорирани.

„Черешката на тортата“ на бебешкото парти е тортата от памперси.

Храните и напитките за бебешкото парти са сладки. Това е, за да бъде настроението на партито сладко и празнично. Подходящи са всякакъв вид дребни сладки, кексчета, бонбони и други разкошни и богато декорирани по темата лакомства. Напитките може да са натурални сокове, коктейли, безалкохолни напитки, чай и минерална вода.

Музикалното оформление на тържеството е подходящо да бъде от детски песнички. Предизвикателство към гостите е всеки да си приготви предварително написан текст на песен, който да подари на майката, а на партито да изпее песента.

Майката на бебето е в центъра на събитието, тя е кралицата на партито. Тя не трябва да се грижи за нищо в този момент. Цялото парти е за да се почувства специална и щастлива. Да знае, че е обградена от приятелки, които ще я подкрепят в майчинството ѝ.

Най-близките ѝ приятелки в акт на твърда подкрепа могат да ѝ поднесат „ваучер“ с телефонния си номер и надпис “Звъни ми по всяко време“. Или пък друг с „Един ден на твое разположение“ и др. Не забравяйте да направите красиви снимки от бебешкото парти! Това първо парти за бебето то няма да помни, но може да му се порадва един ден, като види снимките.

Специалните празници, тези които са веднъж в живота, са затова – за да заредят с позитивна енергия и да носят радост дълго време и винаги, когато човек си спомни за тях.

Щастливо бебешко парти!

 

 

 
Фирмено парти
За сватбата
Рождени дни и тържества
Украса под наем