Avrora Agency
НачалоЗа насСватбеният денУслугиГалерияКонтакти
Кои сме ние ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 13 Март 2009 11:36

В организирането на всяко събитие влагаме цялото си сърце, професионализъм и знания, за да останат доволни нашите клиенти. Екипът на агенция АВРОРА включва високо квалифицирани и мотивирани служители, като всеки се стреми към съвършенство в своята работа:

Здравейте, казвам се Мина Ангелова и съм управител на агенция Аврора. Занимавам се с планиране и организация на мероприятия, като аз се грижа за подготовката и качественото провеждане на всяко важно за вас събитие. Завършила съм висшите си образования като Бакалавър по мениджмънт и Магистър по икономика. Дипломирах се като Доктор по икономика със специалност "Управление на човешките ресурси" в УНСС, София - 2014г. Моята цел е вие да останете доволни, събитието да бъде приказен ден от вашия живот, да се радвате на прекрасни спомени. Влагам огромно старание, натрупан опит и професионални знания в работата си, за да може Вие, моите клиенти, да усетите цялата палитра от приятни емоции на вашето специално тържество.

Мога да формулирам визията на моята фирма с 3 думи - радост, свобода, хармония!      

Йордан Ангелов - Ръководител отдел "Оборудване под наем и технически средства" - ние подсигуряваме всичко необходимо за вашето тържество: монтаж на маси, шатри, столове, цветни прожектори, допълнително осветление на мястото /външно и вътрешно/, окабеляване,  дансинг, сценична апаратура и пиро ефекти, нестандартни монтажи и други. 

Отдел "Декорация"- включва стилист, с когото изграждате визия и тема на мероприятието, аранжор, флорист, декоратор, специалисти от различни области. Нашият екип изработва по индивидуален проект украсата, аранжировки цветя, монтаж на калъфи за столове, панделки, воали, аксесоари и много други артикули, които са част от стилистиката на тържеството.

Фото заснемане - Kазвам се Христо Иванов, роден съм през 1979 г. и се занимавам с фотография още от  детските ми години, когато помагах на баща ми в неговата фото лаборатория. Завършил съм „Художествена и приложна фотография“ в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“. Професионално се занимавам със сватбена фотография от 2005г. Винаги търся красивото и нестандартното. Моята цел е да открия вашата уникалност и да я отразя по най-добрия начин в снимките. Затова, наред със стандартните фотографски услуги, ще ви предложа изцяло отговарящо на вашия характер заснемане на сватбения ви ден, което да превърне спомените ви в спомени-мечта. 

Видео заснемане - в агенция Аврора работят квалифицирани видео оператори с образование синематография, режисура, 3D анимация. Екипът включва млади и високо мотивирани специалисти, които постоянно надграждат идеите си, развиват се и предлагат на клиентите иновативен краен продукт. Натрупаният опит и множеството доволни клиенти са гаранция за качественото заснемане на всяко мероприятие!

Диджей Чочо Котов - грижа се за музикалното озвучаване на вашите мероприятия вече 17 години. Работя с професионална апаратура на водещи марки в бранша. Стилът музика за вашето тържество избирате вие, моята цел е да изпълня всичките ви желания. 

Отдел "Производство"-  нашият екип изработва ръчно покани, декорация на шампанско и гравиране на чаши, кошнички, късметчета, бутониери, гривни, възглавнички и поставки за халки и други. Ние се придържаме към стила на вашето тържество и правим комплектите в унисон с цвят, тема и вид на мероприятието. Нашият екип включва професионален карвинг декоратор, който прави уникални артикули от плодове и зеленчуци /виж в галерията Кетъринг/. За декорацията използваме различни арт техники - декопаж, влагане на естествени материали, сухи материали, рисуване, оцветяване на стъкло, дърво и метал и много други.

Екипът на сватбена и парти агенция Аврора се усъвършенства

благодарение на Вас и за Вас!

Последно променен на Вторник, 15 Март 2016 09:43
 
Фирмено парти
За сватбата
Рождени дни и тържества
Украса под наем